Sport

 Clubul micilor campioane !

Clubul Sportiv THOMAS GYM   are menirea de a susţine sportul de performanţă în rândul tinerilor  în ramura de sport  gimnastică fitness.  Clubul  a fost înfinţat  în anul 2015 şi este membru afiliat la Federaţia Română de Culturism  şi Fitness.
Sub pregătirea noastră, anul trecut la Campionatele Naţionale de  Culturism şi Fitness    fetele  au obţinut  locul I la categoria 7 ani, locul II şi III la categoria 8-9 ani şi locul III la categoria 10-11 ani. Anul acesta  cu grupa de fitness  am obţinut  medalia de aur la catg. 7 ani,  medalia de bronz  la catg. 8-9 ani,  şi locul V  la catg. 10-11 ani. Antrenamentele  se axează pe însuşirea unui bagaj mare de elemente  din gimnastică, paşi de dans şi o bună  pregătire fizică.
Clubul  face înscrieri  pentru  grupe de începători  cu perspective la sportul de performanţă.
Căutăm fetiţe cu vârsta cuprinsă între 5-8 ani cu o talie subţire şi cu o înălţime  medie/mică (fetele să nu fie late în şold/bazin,  să aibă musculatura longilină, să nu fie  supraponderali,  să nu aibă coapsa prea plină),  să aibă  bune aptitudini motrice/fizice,   să prezinte disciplină şi conştiinciozitate  în muncă.  Prin excepţie se acceptă şi copii care au peste 8 ani, care au practicat vreun sport şi au o mobilitate bună ale membrelor inferioare-bazin şi a coloanei vertebrale.

E-mail: thomas.marius@yahoo.com