E simplu sa vorbesti cu noi!
S.C. Metecom S.A; Str Iuliu Maniu; nr. 2; Oras Satu Mare, Judet Satu Mare
Cinematograf Ankora Film
Singurul cinematograf 2D/3D din Satu Mare. Orar de functionare Cinema: Luni-Vineri: 12:00 - 21:30 Sambata-Duminica: 10:00 - 21:30

Scurt istoric al cladirii

Amplasat in inima orasului Satu Mare, la intersectia strazilor Stefan cel Mare si Iuliu Maniu (fosta strada Rozelor; vis-a-vis de Biserica cu lanturi), cladirea Ankora Mix&Fun este construita prin amenajarea unei cladiri cu un generos trecut istoric, renumitul “Vigado” (sec. XVIII) locul de distractie al satmarenilor cu o imensa si fastuoasa sala de bal unde se organizau vestitele banchete satmarene, dar si intrunirile cu caracter politic al acelor vremuri.

Mai aproape de zilele noastre, pana in 2015 cladirea s-a numit Grand Mall si s-a dorit a fi un centru comercial care sa aduca satmarenilor cele mai importante branduri de confectii, restaurante si cafenele, iar din 2016, din dorinta de a fi in pas cu vremurile moderne cladirea si-a schimbat numele si strategia de afaceri pentru a se adapta mai bine la conditiile economice din prezent si a putea oferi valoare comunitatii locale.

Despre Ankora in prezent

Noul brand numit Ankora Mix & Fun isi propune sa ofere alternative de calitate pentru petrecerea timpului liber, distracţie si socializare cat si servicii utilitare pentru locuitorii din Satu Mare şi cei ai judeţului, contribuind la creşterea calităţii vieţii.

Cladirea Ankora este construita pe patru nivele: subsol, parter, etaj si mansarda, insemnand 6000 mp utili de spatii comerciale moderne si elegante. Ankora este locul ideal pentru distractie si relaxare care te asteapta in fiecare zi fiind aproape atat de serviciu cat si de locuintele satmarenilor. Vizioneaza spatiile disponibile.

E simplu sa ajungi la noi!